AUR SE OPUNE CERTIFICATULUI VERDE

0
424

Alianța pentru Unirea Românilor se va opune din răsputeri introducerii certificatului verde la locul de muncă. Este declarația deputatului AUR de Buzău, Nicolae Roman, care afirmă că partidul pe care îl reprezintă va încerca să blocheze actul normativ privind certificatul verde, ce ar urma să fie dezbătută în Camera Deputaților, săptămâna viitoare. Nicolae Roman consideră că o astfel de lege nu trebuie aprobată pentru că încalcă libertățile fundamentale ale cetățenilor.

Deputatul de Buzău declară că certificatul verde a creat deja nenumărate probleme și la Buzău. Nicolae Roman spune că a primit nenumărate sesizări din partea buzoienilor cărora nu li s-a permis accesul la ghișeele instituțiilor publice fără certificat. În ceea ce privește situația politică din țară, parlamentarul AUR consideră că noul Guvern PNL-PSD-UDMR, nu va avea viitor chiar dacă acum se bazează pe o majoritate confortabilă în Parlament.

Într-o declarație politică, Nicolae Roman spune că o astfel de alianță este sortită eșecului având în vedere că este formată din niște demagogi, liberalii, care clamau că nu se vor asocia niciodată cu PSD, și niște oportuniști, social-democrații, avizi de putere. Deputatul Nicolae Roman s-a declarat extrem de îndurerat de trecerea în neființă a lui Benone Sinulescu, interpret de muzică populară care a făcut celebru folclorul buzoian. El a transmis condoleanțele sale familiei îndurerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

28 + = 34