DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! A MURIT BENONE SINULESCU

0
367

Artistul buzoian, Benone Sinulescu, a murit în această după-amiază, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat. Nea Beni era internat de duminică seară, iar starea sa s-a înrăutățit de la o zi la alta, decesul survenind în jurul orei 14:50, acasă, după ce a refuzat să fie dus la o unitate medicală. Potrivit soției sale, artistul buzoian era foarte optimist în ultimele sale zile și spera că se va însănătoși. În ciuda acestui lucru, aflat sub supraveghere medicală de cinci zile, Benone Sinulescu a fost răpus de pneumonia agravată din cauza afecțiunilor de care mai suferea. Artistul a mai fost internat în luna iulie a acestui an, după ce a fost găsit căzut pe podea.

          Moartea sa a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut sau care doar l-au îndrăgit ca artist. Cântărețul lasă în urma sa o carieră încununată de succes, acesta colaborând de-a lungul timpului cu nume importante ale muzicii din România, printre care se numără și Irina Loghin. Cei doi mari artiști au urcat în nenumărate rânduri pe scenă, duetul lor fiind unul cunoscut și apreciat de public.

 

Benone Sinulescu s-a născut pe data de 24 mai 1937 la Siriu, județul Buzău. Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o încă de la o vârstă fragedă, urmând o carieră în domeniul muzical. După 1989, Benone Sinulescu a abordat și un alt stil muzical, mai exact stilul etno-dance, colaborând ani la rând cu formația Ro-Mania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 45