PROVOCĂRILE ORGANIZĂRII UNEI VACANȚE ÎN PERIOADA PANDEMIEI

0
313

Anul 2021 a fost și este în continuare unul special, din motivele pe care le știm deja cu toții.  În vremea pandemiei de coronavirus, organizarea unei călătorii a devenit brusc, de la o banalitate în multe cazuri, o adevărată provocare.Vrem că acest articolul să vină în ajutorul vostru, cu sfaturi utile pentru a va putea organiza viitoare călătorie, în condiții de siguranță, fără prea mare stres și cu riscuri.

  1. Incertitudinea și restricțiile de călătorie în vigoare la nivel global.

Incertitudinea este poate cea mai mare provocare a zilelor noastre, când vine vorba despre programarea unei călătorii, sau, în general, despre planificarea oricărei activități pe termen mediu sau lung. Una dintre soluții este să urmărim constant evoluția cazurilor de îmbolnăviri în destinația în care dorim să călătorim. Aceste informații se actualizează în principiu și pe site-ul MAE.

  1. Riscul de îmbolnăvire

Aici, lucrurile sunt clare. Multora ne e teamă că dacă plecăm din propria casă, riscăm să ne imbolnavim. Până la urmă, așa este, riscul este peste tot și șansele de a ne îmbolnăvi  există orice am face. Important este cum balansăm acest risc, în așa fel încât să îl reducem la minimum. Nu trebuie să spunem stop fericirii, mai ales frumoasă în această perioada dificilă. Și ce mod mai bun de a ne destresa și detașa măcar puțîn de realitate decât o vacanță?

  1. Teamă de a nu rămâne blocați în destinația în care călătorim.

Șansele să rămânem blocați pe undeva sunt destul de mici.  În primul rând, măsurile restrictive nu se mai iau atât de brusc și dezorganizat că în primăvară.  În al doilea rând, zborurile au rămas operaționale și în destinațiile în care între timp s-a impus carantină. Așa că no stress, nu suntem toți așa norocoși să petrecem 3 luni pe o plajă tropicală, nici măcar în plină pandemie.

  1. Teamă de a nu pierde banii plătiți pentru vacanță

Printre altele, există și aceste temeri de natură financiară. Ok, am plătit banii pentru vacanță dar dacă nici nu mai plec și rămân și fără bani?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 59 = 65