ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR, DECIZIE BENEFICĂ

0
585
Sursa foto: ziare.ro

Decizia ca școlile și grădinițele din muncipiul Buzău să rămână încă o săptămână în on-line a fost luată la solicitarea cadrelor medicale. Precizarea aparține prefectului județului Buzău, Daniel Țiclea, care spune că, în plin val 4 al pandemiei, această măsură a mai redus din presiunea exercitată pe spitalele suport Covid din județ.

În ultimele 24 de ore, în județul Buzău, s-au înregistrat 150 cazuri noi de infectare și 2 cazuri de reinfectare cu noul coronavirus – COVID-19. Deoerece numărul de infectări este tot mai redus, de luni, 15 noiembrie, acolo unde rata de incidență va permite acest lucru, cursurile ar putea fi reluate cu prezență fizică în bănci.

O decizie în acest sens va fi luată mâine, după ce prefectul se va consulta cu reprezentanții instituțiilor sanitare și din învățământ. În judeţul Buzău, procentul de imunizare a cadrelor didactice este de 62 la sută, iar în 5 unităţi de învăţământ, sunt imunizaţi toţi angajaţii. La polul opus este Școala din Chiliile, unde niciun angajat nu s-a imunizat împotriva Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 73