EGAL ÎN DERBY

0
483

Remiză în derby-ul judeţean dintre Metalul Buzău şi CSM Râmnicu Sărat, vineri după-amiază, pe stadionul din Râmnicu Sărat, în etapa a 11-a, a doua a returului Ligii a 3-a de fotbal. Dacă, până acum, de fiecare dată, în ultimele dispute directe, fie oficiale, fie amicale, victoria a revenit Metalului, 2-1 şi 2-0 în ultimele confruntări, de data aceasta râmnicenii au reuşit să nu plece cu mâna goală de pe teren. Aceasta, chiar dacă, după cum începuse, şi această partidă părea că va avea acelaşi deznodământ.

După numai două minute de la debutul partidei, Andrei Pavel a fost doborât în careu, iar abitrul a indicat punctul cu var. Tot golgeterul Metalului și-a asumat execuţia penalty-ului care a modificat tabela: 0-1. Tot de la 11 metri a venit şi replica râmnicenilor, după aproape o jumătate de oră. Tigoianu a fost faultat în celălalt careu, iar Ricardo Mihalache nu i-a dat nicio şansă lui Rareş Şerban: 1-1. În continuare, a părut că remiza mulţumeşte ambele echipe, cu toate că, în teren, meciul a fost extrem de încins.

Nouă cartonaşe galbene au fost arătate în total, iar fiecare echipă a terminat partida cu un jucător în minus. Metalul Buzău l-a pierdut pe Tudorică, în minutul 70, pentru ca, după doar zece minute, să iasă de pe teren şi Ionuţ Roman. S-a încheiat 1-1, iar Metalul aşteaptă acum revanşa cu Sporting Lieşti. La rândul ei, CSM Râmnicu Sărat dispută două partide cu Dinamo Bacău: restanţa din tur, iar vineri, meciul din retur, acasă la băcăuani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 + = 92