NEMULȚUMIȚI DE IOHANNIS

0
408

Campania de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Johannis demarată de Alianța pentru Unirea Românilpor se bucură de succes. O spune deputatul AUR de Buzău, Nicolae Roman, care preciează că mulți oameni consideră că, prin acțiunile sale din ultima perioadă, președintele României este vinovat de criza politică și sanitară din țară. Până acum, la Buzău s-au strâns peste 1.500 de semnături pentru demiterea lui Iohannis.

A.U.R. a lansat și un site, www.josiohannis.ro, unde cetățenii pot semna virtual pentru demiterea președintelui. Deputatul Nicolae Roman consideră că sunt motive întemeiate pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Liderul AUR consideră că înțelegerea dintre PNL și PSD pentru formarea unui nou Guvern era previzibilă. Nicolae Roman este convins că Iohannis are o contribuție majoră la această alianță, deoarece președintelui îi este teamă de demitere.

Într-o declarație de presă, deputatul de Buzău consideră că guvernele girate de Iohannis au eșuat în domeniul sănătății, dar și al educației, chiar din cauza președintelui.  Nicolae Roman îi îndeamnă pe buzoienii care au nemulțumiri de orice fel să se adreseze cu încredere reprezentanților AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =