HOROSCOP 05-11 NOIEMBRIE 2021

0
495

Berbec – Relațiile parteneriale se reconfigurează începând cu această săptămână. În umbră există detalii ascunse privitoare la intențiile partenerului de viață sau la intențiile colaboratorilor. Fii prudent!

Taur – Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Cheltuieli comune cu alții.

Gemeni – Ocupă-te serios de un hobby! Dozează-ți eforturile, pentru că pot interveni fluctuații ale energiei vitale și de aici să fii nevoit să te odihnești mai mult. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase. Prudență și răbdare!

Rac – Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională.

Leu – Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Ocupă-te, din când în când și de un hobby drag sufletului tău!

Fecioară – Ceva te nemulțumește. Fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profesional, care din când în când se animă prin conflicte serioase. Discuții, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat și călătorii.

Balanță – Ești plin de energie și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Fii pregătit pentru schimbări și pentru a primi în viața ta oameni noi! Pe de altă parte, sunt șanse de a-ți crește veniturile. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Scorpion – Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilizarea corpului fizic persistă.

Săgetător – Ideile vehiculate în preajma ta te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental de genul un plan extraordinar de afaceri sau de creștere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău.

Capricorn – Este nevoie să găsești un echilibru între îndatoririle profesionale și cele personale față de casă și familie. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Totuși, evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale.

Vărsător – Apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie pentru următoarele patru săptămâni, deoarece gândindu-le acum în amănunt se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit.

Pești – Sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite îți vor lumina sufletul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =