MECI DE 3 PUNCTE

0
301
Sursa foto: Arhiva

Meci extrem de important pentru FC Buzău, înaintea unei noi pauze competiționale dictată de meciurile echipei naționale cu Islanda și Liechtenstein, pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Echipa din Crâng va întâlni, sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 10.00, pe teren propriu, formația Unirea Dej. Întâlnirea de pe arena din Crâng se anunță extrem de disputată, elevii lui Cristi Pustai având ca obiectiv câștigarea celor 3 puncte, care ar menține trupa buzoiană în topul ligii a 2-a.

În prezent FC Buzău ocupă treapta a 5-a a clasamentului, cu 22 de puncte, iar Unirea Dej se află pe locul 12, cu 15 puncte. Etapa de la finalul acestei săptămâni și din începutul următoarei, a 13-a, este ultima de disputat înainte de cea de-a treia pauză și ultima care se ia în sezonul regular pe perioada în care echipele naționale au stabilite meciuri. Din acest sezon, și eșalonul secund, ca Liga 1, este întrerupt. Precedentele opriri au avut loc între etapa a 5-a și a 6-a, respectiv a 9-a și a 10-a.

Ulterior, în acest an vor mai fi programate trei etape, 14, 15 și 16, apoi se va intra în pauza de iarnă, iar ultimele trei runde ale sezonului regular au loc în ultimul weekend al lunii februarie 2021, respectiv primele două din luna martie. Campionatul va fi împărțit apoi în trei grupe, una de play-off (pentru promovare) și două de play-out (pentru evitarea retrogradării).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 3