AFACERE DE SUCCES, ÎN PLINĂ PANDEMIE

0
332

Când alte afaceri aproape au fost ruinate de pandemie, producătorii de flori nu-și mai văd capul de treabă. Cum oamenii au stat mai mult acasă și s-au ocupat de reamenajarea locuințelor, comandă în cantități mari arbuști ornamentali, flori în ghivece și jardiniere. Mulți producători de flori s-au adaptat cerințelor și plantează doar arbuști și flori ornamentale.
Peste 15.000 de lei a investit familia Ichim, din Buzău, în reamenajarea grădinii din jurul casei. Restricțiile din pandemie i-au făcut pe cei doi soți să acorde o mai mare atenție confortului în care își petrec o mare parte din viață.

Marian Diaconu este peisagistul angajat de familia Ichim să le transforme curtea într-o oază de verdeață asemenea unei mici grădini botanice. Marian a conceput întregul aranjament astfel încât să se armonizeze cu clădirile. Peisagistul a lucrat aproximativ o săptămână la plantare și la instalarea rețelei de irigare. Un aranjament gândit și realizat de echipa acestuia rezistă atât la căldurile toride din vară, cât și la cele mai geroase dimineți de iarnă.

Tot mai mulți români, iubitori de frumos, aleg în această perioadă să-și creeze o oază de culoare și parfum în propria gospodărie. Astfel, Marian Diaconu și-a mărit serios portofoliul de clienți, care așteaptă și cu lunile să le vină rândul, cu toate că prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. În serele familiei Diaconu din Tisău, județul Buzău, se pregătește un festival al culorilor. De la alb, la galben, muștar, roz sau mov închis. Sunt sutele de flori ce își așteaptă clienții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =