PONTURI PENTRU O CASĂ RELAXANTĂ ȘI FRUMOASĂ

0
359

Dacă locuiți la bloc, într-un apartament sau într-o casă modernă, este important să luați în calcul și impactul potențial pe care designul de interior l-ar putea avea asupra sănătății dumneavoastre de zi cu zi. Designerii recomandă sugestii prin care vă puteți aranja interiorul casei în stil modern, cu elemente de decor și cu un buget restrâns.

TAPETUL

În 2021, tapetul a devenit foarte popular, este la modă. Prin alegerea unui tapet floral în stil ilustrativ, puteți crea o atmosferă pastorală, în orice cameră. Designerii recomandă modele pastel pentru tapet, deoarece acestea s-ar putea asorta mai ușor și cu nuanțele de culori de la gama de materiale tapițerie utilizate pentru canapea, scaune sau fotolii.

RENOVAREA CANAPELELOR

În prezent, există tapițeri ce renovează canapele și fotolii și care execută și mobilă la comandă. Prin tapițare, puteți îmbrăca aceste piese de mobilier cu materiale textile mai frumoase, care au un imprimeu plăcut ochilor, sunt rezistente la uzură, la murdărie, pete și detergenți. În general se recomandă materialele groase, care nu se uzează și nu se rup ușor. Și materialele de umplutură trebuie să fie de calitate superioară, deoarece doar așa se pot obține rezultate bune și un aspect de design foarte frumos. Prin renovarea scaunelor, fotoliilor și canapelelor, aveți posibilitatea să alegeți materiale mai moderne și mai potrivite pentru sănătatea dumneavoastră.

LENJERIA DE PAT

Pentru relaxare și un plus de confort, combinați aspectele de sănătate cu un design frumos în dormitor. Asta înseamnă să alegeți materiale de lenjerii moderne care vă vor plăcea foarte mult și vor fi elemente importante ale decorării dormitorului. Cea mai bună alegere este bumbacul 100% pentru că este confortabil, nu conține substanțe dăunătoare, este o țesătură plăcută la atingere, ce oferă o ventilație perfectă corpului. Prin urmare, lenjeria de pat din bumbac 100% poate asigura un somn confortabil.

CĂLDURA ÎN LOCUINȚĂ

De regulă, căldura este asociată cu starea de bine și confortul în locuință. Pentru a avea sănătate, confortul termic este important. Temperatura optimă în living ar trebui să fie de 18-22 grade Celsius, iar în dormitor, noaptea, de 19-20 grade Celsius, conform specialiștilor OMS. Pentru asta, în sezonul rece, ar fi bine să folosiți o sursă de căldură în locuință care este economic și eventual ecologică. De exemplu, unii oameni optează pentru bio-șeminee ecologice, care sunt dispozitive ce funcționează pe biocombustibil, care nu emană gaze toxice prin ardere și asigură un confort termic adecvat în cameră.

DESIGN DE INTERIOR RELAXANT PRIN ARMONIZAREA CULORILOR

Sănătatea este creată și de alegerea culorilor în apartament, nu doar de decor, mobilier, accesorii și iluminat. Culorile vă pot ajuta să obțineți o stare de bine, de echilibru mental. Ar trebui să vă simțiți relaxat în propria casă, deci să includeți culori care calmează în planul de amenajare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 62