HOROSCOP 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE

0
376

Berbec – Este nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că orice ar interveni primești sprijin și sfaturi bune. Sarcini de lucru noi și discuții colegiale de anvergură. Ai grijă și de sănătate!

Taur – Ar fi bine să te desprinzi de unele persoane care îți pun bețe în roatele proiectelor tale. Acasă este nevoie să investești timp și eforturi mari. Fii înțelegător, tolerant și ai răbdare cu ceilalți! Farmecul tău nativ îi va cuceri pe toți.

Gemeni – Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate. Discuții importante sau călătorii pe distanțe scurte. Cineva din anturaj îți poate oferi șansa unei colaborări scurte sau cineva care te iubește în taină demult îți va mărturisi ceea ce simte pentru tine.

Rac – Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea controlează-te și nu lăsa ca ceilați să observe asta. Există riscul să fii interpretat greșit și de aici un șir lung de neplăceri. Sănătatea este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător și pe termen lung.

Leu – Ești meditativ. Ceilalți te vor privi uimiți, însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să depășești orice situație ivită. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate. Se conturează cheltuieli cotidiene, dar în paralel apar și venituri substanțiale.

Fecioară – Sunt momente bune pentru meditații interioare pe marginea situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Se pot accentua unele temeri privitoare la statutul tău socio-profesional și la poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru. Nu este cazul să te îngrijorezi, dar fii vigilent în tot ceea ce te privește.

Balanță – Relațiile cu prietenii se evidențiază prin discuții pe teme de larg interes. Astfel este posibil să primești o ofertă avantajoasă de implicare într-un proiect de anvergură. Analizează pe îndelete orice propunere și nu te lăsa impresionat de orice și de oricine.

Scorpion – Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. Șefii te solicită din plin, deci fii prudent și alege-ți vorbele cu grijă. Reuniunile de la locul de muncă, dar și cele familiale îți vor aduce informații utile.

Săgetător – Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaționarea cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență vizavi de tot ce ține de bani, bunuri comune cu alții, moșteniri, partaje și documentele lor aferente. Sunt posibile încurcături și tergivesări.

Capricorn – Dialoguri contradictorii, bizarerii, destrămarea unor relații când și cum te aștepți mai puțin. Bine ar fi să te desprinzi din relațiile șubrede. Vor veni altele mult mai profitabile la momentul potrivit. Prudență, răbdare, toleranță!

Vărsător – Sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Prudență, răbdare, toleranță!  Îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect, la timp și cum poți tu mai bine.

Pești – Una îți dorești tu și cu totul altceva îți oferă cei dragi. Detașează-te de nevoile afective și revizuiește-ți atitudinea privitor la iubire și implicațiile ei. Canalizează-ți energia spre un hobby sau spre activități recreative alături de prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 55