HOROSCOP 22 -28 OCTOMBRIE 2021

0
608

Berbec – Ești în vervă și dornic de schimbări personale majore. Selectează prioritățile și evită suprasolicitarea nervoasă. În plan financiar se conturează schimbări, în sensul că apar oportunități de câștig din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Primești bani, cadouri sau favoruri.

Taur – Discreția este caracteristica de bază a personalității tale. Ai nevoie de odihnă, detașare de forfota cotidiană și de a sta de vorbă cu tine însuți. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Gemeni – Multe controverse apar între tine și prieteni. Ar fi bine să renunți la persoanele care te tot provoacă și care se implică în treburile tale fără să le ceri tu asta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te retrage în locuri liniștite, pentru a medita în taină la relațiile și situațiile în care ești implicat.

Rac – Multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, toleranța și discreția te ajută să depășești totul cu bine. Se poate contura un nou proiect la locul de muncă.

Leu – Discuții cu persoanele aflate în străinătate sau la mare depărtare de tine. De asemenea, sunt de luat în calcul călătoriile pe distanțe lungi sau trasarea planurilor în acest sens. Prudență și la discuții, și la călătorii! În plan profesional se deschide o etapă nouă.

Fecioară – Cheltuieli comune cu alții. Se recomandă prudență, pentru că există riscul să cheltuiești tu mai mult pe mofturile sau daunele celor dragi. Achită-ți datoriile la timp! Foarte evidente sunt relațiile cu străinătatea, abordarea unor forme de școlarizare pe termen lung, dar și orientarea spre o nouă filozofie de viață.

Balanță – Relațiile parteneriale te provoacă mult. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii, dar și separări, desprinderi de unele parteneriate. Se conturează noutăți financiare, la secțiunea bani, bunuri comune cu partenerul de viață, colaboratorii și neamurile.

Scorpion – Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condițiilor de muncă. De asemenea, este posibil să primești o ofertă de colaborare. Fii prudent, sănătatea este vulnerabilă.

Săgetător – Controversele sentimentale apar datorită faptului că tu ai așteptări prea mari de la cei dragi. Se închide clar o etapă în relațiile cu cei dragi. La locul de muncă apar noutăți, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie pur și simplu, îți vei modifica tu concepțiile și atitudinea față de muncă și implicațiile ei.

Capricorn – Foarte animate sunt relațiile cu persoana iubită și copiii. O relație amoroasă veche se poate reactualiza în chip nebănuit sau există și varianta să pornești o relație nouă cu cineva cunoscut de curând. Copiii sunt o temă ce va căpăta alte valențe pentru tine de acum încolo.

Vărsător – Discuții ample, călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea unor documente oficiale. Este bine să trasezi planuri domestice de anvergură, deoarece se vor realiza în decurs de un an de zile de acum încolo.

Pești – Selectează prioritățile, pentru că există riscul să chetuiești sume mari de bani pe te miri ce. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă. Ar fi bine ca deocamdată să analizezi bine ceea ce se petrece în cercul tău de apropiați și să decizi în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 47