VICTORIE LA SCOR

0
313

Victorie șoc, sâmbătă, pentru FC Buzău în deplasarea de la Brăila, cu Dacia Unirea. Trupa din Crâng s-a impus cu un nou scor neverosimil, 7 la 0, după un meci pe care l-a dominat categoric. Brăilenii puteau, totuși, să deschidă scorul chiar în debutul partidei, dar Raphael Stănescu a ratat o situație de unu la unu cu portarul buzoienilor, Relu Stoian. FC Buzău a profitat de prima oportunitate de gol, deblocând tabela în minutul 15, prin Tudor Oltean.

Echipa lui Cristi Pustai a majorat scorul un sfert de oră mai târziu, prin Ekollo, atacantul camerunez reușind să profite de o respingere neinspirată a apărării adverse. Golul trei a venit în minutul 39, la capătul unei acțiuni fulger de contraatac a Buzăului, finalizată de Chică Roșă. Până la pauză, elevii lui Cristi Pustai au mai punctat o dată, prin același Ekollo.

Repriza secundă a mai adus trei goluri pentru buzoieni, primul venit la doar câteva minute după reluare și semnat de Adi Chică Roșă. Atacantul botoșănean și-a completat hat-trick-ul în minutul 71. Conturile au fost încheiate în minutul 82, după reușita aceluiași Chică Roșă. În urma victoriei din weekend, FC Buzău acumulează 20 de puncte și își consolidează poziția a 6-a în clasamentul ligii secunde, ultima care duce în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 + = 64