TICHETE DE 100 DE LEI PENTRU VACCINARE

0
313

Centrele de vaccinare din țară au început să primească bonurile de masă pe care le vor distribui persoanelor cu schemă completă. Fiecare persoană va primi astfel 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă. Măsura a fost decisă pentru a crește numărul de persoane care se vaccinează împotriva Covid-19.

În centrele de vaccinare din județul Buzău au ajuns deja bonurile de masă promise persoanelor care se vaccinează cu schemă completă. Pentru a putea intra în posesia lor, oamenii trebuie să facă dovada vaccinării cu schemă completă începând cu data de 1 septembrie 2021. Medicii care lucrează în centrele de vaccinare spun că ideea ar putea duce la creșterea numărului de persoane vaccinate.

Localnicii care vin, în acestă perioadă, să se vaccineze la centrul de la Vintilă Vodă susțin că ideea nu este foarte bună. Direcția de Sănătate Publică Buzău a achiziționat tichete de masă pentru 2.350 de persoane, tichete care au fost deja distribuite în centrele de vaccinare din județ. Acestea pot fi ridicate în termen de 60 de zile de la data efectuării ultimei doze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 37