ÎNFRÂNGERE USTURĂTOARE

0
315

Înfrângere usturătoare, dar oarecum așteptată pentru Handbal Club Buzău, duminică seară, în Sala Rapid din Capitală, în faţa lui CSM Bucureşti. Într-un meci din etapa a 6-a a Ligii Naţionale masculine, bucureștenii, pregătiți de fostul antrenor al buzoienilor, Eliodor Voica, s-au impus la o diferenţă categorică, 38-26 (18-10).

Înfrângerea poate fi însă scuzabilă prin prisma absenţelor de lot, tehnicianul Pero Milosevic fiind nevoit să abordeze meciul din Sala Rapid cu un lot restrâns, din care nu au făcut parte mai mulţi jucători de bază. Fără jucători importanți şi cu mai mulți jucători de la echipa secundă, buzoienii au fost victime sigure în faţa formaţiei finanţată de Primăria Capitalei.

De la egal la egal s-a jucat doar în primele 11 minute, buzoienii având ultima dată în meci avantaj pe tabelă, 6-5. Apoi jocul celor de la Handbal Club s-a rupt complet, iar partida nu a mai avut niciun istoric. Întreaga atenţie se îndreaptă către următoarea partidă, programată, duminică, la Sala Sporturilor, când Handbal Club Buzău o întâlneşte pe CSU Suceava, după care urmează o serie de coşmar pentru echipa buzoiană: Turda, Steaua, Dinamo şi Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 11