CAMPANIE DE COLECTARE A DEŞEURILOR ELECTRONICE

0
328

Buzoienii vor avea posibilitatea să scape de echipamenele vechi prin intermediul angajaţilor societății de salubrizare RER Sud Buzău, care vor asigura, gratuit, colectarea şi transportul lor. Campania de colectare a deşeurilor electronice şi a materialelor voluminoase se va desfăşura în orașul Buzău, începând cu data de 18 octombrie.

Cetățenii care vor să se programeze pentru colectare au la dispoziție un număr de telefon, 0374 885 690. Pe lângă servicul prestat, buzoienii au posibilitatea să câștige şi premii. Concomitent cu campania adresată cetățenilor, în municipiul Buzău, se desfășoară și o campanie de colectare deșeuri electrice și electronice de la școli, persoane juridice și instituții publice.

La campania organizată de RER Sud Buzău, cu sprijinul Primăriei Buzău, iau parte două mari societăţi colectoare de deşeuri electrice si electronice, Asociația Ecotic și grupul de firme GreenWee. În cadrul primei campanii de acest fel, organizată în primăvară, au fost colectate 400 de metri cubi de deşeuri voluminoase şi 9 tone de deşeuri electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =