DE ZIUA EDUCAȚIEI

0
506

Inițiativă, recunoștință și muncă în echipă, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, la Liceul Tehnologic Economic ,,Elina Matei Basarab” din Râmnicu Sărat. În cadrul unei festivități, conducerea unității de învățământ și-a exprimat simbolic aprecierea față de firmele cu care colaborează în realizarea stagiilor de pregătire practică a elevilor.

Firmele partenere au primit din partea liceului diplome de merit pentru implicarea și deschiderea pe care au avut-o față de elevi de-a lungul anilor. Acțiunea s-a încheiat într-o ,,atmosferă dulce” , Ziua Mondială a Educației fiind un moment potrivit pentru lansarea unei rețete de prăjitură, marcă a Liceului Tehnologic Economic ,,Elina Matei Basarab”.

A fost și dovada că teoria de la orele de alimentație publică se poate transpune în practică prin inițiativa dascălilor și a elevilor pasionați de arta culinară. La final, elevii, însoțiți de profesori, au lansat baloane în curtea liceului. De Ziua Educației, sărbătorită astăzi, 5 octombrie, reprezentanții unității de învățământ au mulțumit și unor instituții care le-au fost mereu aproape: Inspectoratul Școlar Buzău, Primăria Municipiului Râmnicu Sărat și Poliția Municipală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 60