POVESTE DE GROAZĂ ÎN COMUNA BUZOIANĂ PUIEȘTI!

0
337

Un individ şi-a ţinut ascunsă mama moartă, aproape jumătate de an, ca să-i încaseze pensia. Bărbatul care a ascuns cadavrul mamei sale se numește Ginel Stegaru, are 51 de ani, și trăiește muncind cu ziua prin sat. Până în luna aprilie, trăia din pensia bătrânei, de 800 de lei. Moartea femeii de 90 de ani și perspectiva pierderii brumei de bani i-au luat minție lui Ginel. El s-a decis să-i ascundă cadavrul și să mintă lumea că e în spital.

Aproape jumătate de an, Ginel a păcălit poștărița din sat și a ridicat pensia în numele mamei lui, care zăcea sub un maldăr de crengi uscate și resturi din beton. Când au aflat grozăvia din curtea lui Stegaru, vecinii au fost la un pas să-l linșeze pe cel capabil de o asemenea faptă.

Ancheta Poliției a pornit de la sesizarea făcută de poștărița comunei Puiești. Ginel i-a spus factorului poștal că mama lui este la pat, bolnavă, iar când femeia a cerut să o vadă, el a refuzat, sub pretextul că nu-i curăţenie în casă şi că miroase urât.

Conform polițiștilor, pe cadavru nu au fost găsite urme vizibile de violenţă, ancheta fiind încă în curs de desfăşurare, cu individul în libertate. Anchetatorii nu exclud varianta unei crime, însă iau în calcul mai degrabă ipoteza morţii naturale a bătrânei de 90 de ani. Necropsia va stabili noile încadrări ale faptei, dacă va fi cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 11