MOȚIUNE ÎN PLINĂ CRIZĂ

0
446

Guvernul Cîțu va pica săptămâna viitoare! Este părerea deputatului AUR Nicolae Roman, care este convins că moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Executivului va trece, marți, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, actualul Guvern are zilele numărate deoarece îl așteaptă și cealaltă moțiune depusă de AUR împreună cu USR.

Deputatul AUR face un apel la toți parlamentarii care susțin moțiunea de cenzură vă voteze cu bilele la vedere, astfel încât să nu existe dubii în privința preferințelor electorale. Nicolae Roman consideră că nemulțumirile românilor față de Guvern sunt perfect justificate în condițiile creșterilor spectaculoase de prețuri la energie electrică și gaze naturale, care vor antrena scumpiri semnificative la toate produsele.

Parlamentarul AUR spune că alte mari nemulțumiri ale românilor vizează explozia de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus din ultima perioadă. Deputatul AUR propune ca ambulanțele să nu mai folosească semnalele acustice, atunci când transportă bolnavii Covid, pentru a nu induce spaimă în populație. De altfel, Alianța pentru Unirea Românilor, va organiza, mâine, în Piața Universității din București, un amplu protest împotriva restricțiilor impuse de autorități în contextul actualului val epidemiologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 1 = 10