AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA LOTERIA VACCINĂRII

0
389

A început Loteria Vaccinării, ceea ce înseamnă că toate persoanele imunizate cu schemă completă și care dețin certificat digital COVID-19 se pot înscrie pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, în baza CNP-ului. După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli: confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei, confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare și apoi vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

După parcurgerea celor trei pași, veti primi un e-mail de confirmare, în care se va regăsi și numărul unic de participare. Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate. Loteria de Vaccinare constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică, respectiv vineri, pe parcursul a 14 săptămâni. Astfel, vor fi câte o extragere pe săptămână, 3 extrageri lunare și 2 organizate în ultima săptămâna a acțiunii. În total vor fi 1139 de premii, în valoare de 15 milioane de lei.

Vor fi 80 de premii săptămânale în valoare de 10 000 de lei și unul săptămânal, de 300.000 de lei și 3 premii lunare a câte 100 de mii de lei fiecare. Cele două mari premii extrase la finalul Loteriei vor fi de 500 de mii, respectiv 1 milion de lei.

 PREMIILE LOTERIEI VACCINĂRII

  • 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10.000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 300.000 lei);
  • 3 premii lunare, (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 100.000 lei);
  • 2 premii la finalul Loteriei Programului Naţional de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

Se consideră schemă completă efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 8