NU ESTE CRIZĂ

0
716

Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat nu se confruntă cu o criză de medicamente specifice COVID-19. Este răspunsul administrației din Rm. Sărat după ce în spațiul public au apărut anumite informații potrivit cărora unitatea medicală nu ar dispune 3 medicamente folosite în tratarea bolnavilor cu coronavirus.

Primarul Sorin Cîrjan precizează că unitatea medicală nu poate realiza un stoc cu medicamente anti-COVID, iar conducerea spitalului solicită Minsiterului Sănătății, tratamentul administrat pacienților infectați cu noul coronavirus, în funcție de numărul acestora. Din cauza faptului că, în ultimele zile, numărul cazurilor a crescut, medicamentele specifice au ajuns să fie, pe moment, insuficiente.

Edilul mai precizează că medicamentele administrate pacienților infectați cu COVID-19 nu se pot procura direct din farmacii. În continuare, reprezentanții Spitalului Municipal Râmnicu Sărat fac eforturi pentru menținerea celor două circuite, atât pentru pacienții tratați pentru noul coronavirus, cât și pentru cei care prezintă alte afecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 + = 64