18 POSTURI SCOASE LA CONCURS, DIN SURSĂ EXTERNĂ, LA IPJ BUZĂU

0
643

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău scoate la concurs 18 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă. Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 9 posturi de ofițeri de poliție și 9 posturi de agenți de poliție. Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, rutieră și relații cu publicul. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. Pe 6 noiembrie se va desfășura proba scrisă, de tip test grilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =