CALIFICARE PE MUCHIE DE CUȚIT

0
325
Sursa foto: Arhivă

Calificare spectaculoasă în optimile Cupei României pentru FC Buzău. Pe propriul teren, fotbaliștii buzoieni s-au impus cu 2 la 1, după prelungiri, în fața celor de la Academica Clinceni. Echipa din Crâng a fost echipa care a preluat iniţiativa în prima repriză, creându-și câteva ocazii mari, prin Cristi Ciobanu, Gaitan și Chică Roșă.  Ultimul a ratat o oportunitate uriașă, după ce scăpase in situație de unu contra unu cu portarul advers.

Oaspeții au avut, de asemena, o ocazie clară de gol, prin Achim. Din fericire, şutul acestuia a fost scos de pe linia porții. Tot Clinceniul a deschis însă scorul, în minutul 36, prin Chandarov, astfel că trupa lui Ionuț Chirilă a intrat în avantaj la pauză. Repriza a doua a meciului a fost destul de anostă, cu Buzăul alergând după egalare, în timp ce oaspeții au preferat să se apere și să temporizeze jocul.

Egalarea a venit, totuși, în minutul 90, în urma unei execuții spectaculoase a lui Ariel Lopez. Fundașul uruguayan urcat în atac, a reluat imparabil, cu călcâiul, o centrare venită din flancul drept. Au urmat prelungiri, iar echipa care a mizat pe atac a și câștigat. Chică Roșă lansat excelent de Alin Manea a tras sec, cu sânge rece, pe colțul scurt lăsat liber de Dobre, încheind conturile cu două minute înainte de final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =