RAMPĂ DE LANSARE PENTRU TINERII ACTORI

0
376

Unii dintre cei mai talentați tineri actori și regizori români au ocazia să impresioneze spectatorii la Teatrul „George Ciprian” din Buzău într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediția a VIII-a și care se desfășoară în perioada 29 septembrie – 3 octombrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele și gusturile.

Festivalul „Săptămâna Teatrului Tânăr” se desfășoară, și în acest an, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău. Petre Emanoil Neagu, președintele instituției, îi așteaptă pe buzoieni în număr cât mai mare la spectacolele din cadrul festivalului. Pentru tinerii actori și regizori români, „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău poate constitui o rampă de lansare. Asta, mai ales că în ultimii doi ani, pandemia afectat grav activitatea cu public a teatrelor, în toată țara, dar nu numai.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 50 de lei, pentru adulți, 35 de lei, pentru pensionari, și 20 de lei, pentru elevi și studenți. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”, de la agenția de bilete din incinta Galeriilor de artă, dar și on-line, accesând pagina de internet a instituției. Organizatorii anunță că sala de spectacole va fi igienizată înaintea fiecărui eveniment artistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =