„PLĂIEȘII” ȘI ,,VALI BOGHEAN BAND”, ÎN DIRECT LA MOLDOVA TV

0
391

După surpriza făcută aseară pentru telespectatorii din toată țara, cu transmiterea în direct pe posturile Moldova TV și Exploris a primei ediții festivalului a “Zilele Chișinăului la Buzău”, TVSat Media Group pregătește astăzi o nouă zi specială. Partea a doua a spectacolului suținut de artiștii de peste Prut va putea fi urmărită, din nou, în direct. Postul Moldova TV, care a fost recent lansat oficial, va continua seria surprizelor plăcute din această săptămână.

În direct, de la 19.00, vor putea fi urmăriți din fața televizorului virtuoșii de la ansamblul ento-folcloric “Plăieșii”, dar și ansamblul de muzică ușoară “Vali Boghean Band”, ambele din Chișinău. Mai mult, spectacolul va putea fi urmărit în direct și pe pagina de internet a televiziunii, respectiv site-ul www.moldovatv.ro, la secțiunea Live Moldova TV. Concertul din această seară va fi difuzat, prin preluare de la Moldova TV, și pe postul național Exploris, putând fi urmărit în același timp și online, pe site-ul www.exploris.ro.

Aseară, după ora 19.00, în direct , la Moldova TV, au fost în concert orchestra de muzică populară “Frații Advahov” și ansamblul de muzică ușoară “Alex Clancea Band”. La debutul spectacolului de joi seară, au urcat pe scenă și artizanii evenimentului, Ion Ceban, primarul general al Primăriei Chișinău, și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, ocazie cu care au primit trofeul de excelență din partea postului Moldova TV, care transmite în direct și în exclusivitate spectacolele din cadrul “Zilelor Chișinăului la Buzău”. Telespectatorii care, din diverse motive, nu au reușit să vizioneze spectacolul de aseară, au posibilitatea să îl urmărească, în reluare, astăzi, la orele 16.00, pe postul Moldova TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 59