HOROSCOP 17- 23 SEPTEMBRIE 2021

0
377

Berbec – La locul de muncă se întrezărește multă forfotă. Ești în centrul atenției șefilor, alții se bazează foarte mult pe tine, iar tu te vei simți foarte bine că ești apreciat pentru eforturile depuse. Prietenii îți sunt alături și ai mulți admiratori și susținători la serviciu.

Taur – Este nevoie să achiți facturi, taxe, servicii sau să relaționezi cu instituțiile financiare, fie pentru a te informa, fie pentru a achita datorii vechi. Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Este posibil să fii în centrul atenției unui grup profesional important.

Gemeni – Relațiile parteneriale sunt anoste, fiind nevoit să le acorzi atenție și eforturi. Prudență și detașare, întrucât sunt momente pasagere. Unii doresc în secret să profite de pe urma veniturilor sau bunurilor tale, deci verifică atent fiecare cheltuială.

Rac – Ești tentat în a te implica în multe activități la serviciu, însă ar fi bine să alegi prioritățile. Colegii nu te susțin, astfel că vei fi nevoit să te descurci singur. Relațiile parteneriale, mai ales cele profesionale te solcită din plin. Unele se pot revizui, altele se pot finaliza.

Leu – Multă forfotă în sfera profesională. La serviciu va trebui să rezolvi treburi urgente și mai ales să te bazezi numai pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să obosești rapid.

Fecioară – În plan familial există animozități, dar cu puțin efort pot fi depășite cu bine. Ține cont de nevoile și sfaturile membrilor familiei, pentru că te ajută să menții un echilibru între planul socio-profesional și cel personal. Relațiile sentimentale îți vor da de gândit.

Balanță – Ești foarte solicitat acasă, alături de membrii familiei. Se pare că vor reveni în discuție chestiuni privitoare la moșteniri, la obiecte de patrimoniu sau legate de modul de administrare a unei afaceri de familie. Se recomandă prudență și discernământ.

Scorpion – Multe drumuri pe distanțe scurte și cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează prioritățile și evită flecărelile.  În orice situație te vei afla vei reuși să te descurci foarte bine, obținând chiar și aprecierile celorlalți.

Săgetător – Stările tale de spirit fluctuează mult, astfel că îți poate fi dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activitățile cotidiene. Ești foarte influențat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poți gestiona foarte bine.

Capricorn – Stările de spirit ți se schimbă frecvent, astfel că și ție îți este dificil să menții un ritm constant atât în relații, cât și în treburile cotidiene. Mentalitatea ta este în continuă schimbare și de aici apar tot soiul de revizuiri. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut.

Vărsător – Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Revelațiile din aceste zile te vor ajuta să iei deciziile corecte și să privești obiectiv în jurul tău. Sănătatea este vulnerabilă.

Pești – Ești implicat în activitățile de la serviciu, dar în cele de anvergură în care ochii și urechile celorlalți sunt numai la tine. Și totuși există amănunte care te necăjesc vizavi de statutul tău socio-profesional și de imaginea pe care o au ceilalți despre tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =