HOROSCOP 10-16 SEPTEMBRIE 2021

0
399

Berbec –  Se conturează schimbări la locul de muncă. Observă atent ceea ce se petrece în preajma ta și evită luarea deciziilor importante. Se finalizează o etapă profesională, începe o alta, se reconfigurează activitatea, relațiile colegiale, dar și condițiile de muncă. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Taur –  Perioada te predispune la focusarea pe relațiile sentimentale. O relație amoroasă se poate finaliza sau cel puțin își schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Însă, este posibilă și o altă idilă interesantă. Relațiile cu copiii intră în discuție în chip zgomotos.

Gemeni – Se recomandă orientarea eforturilor spre segmentul domestic și spre relațiile familiale. Este nevoie de schimbări majore în spațiul de locuit. Fii prudent vizavi de dialogurile cu membrii familiei, pentru că există tensiuni.

Rac – Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat! Este bine să reții informațiile vehiculate în preajma ta și subiectele pe care le discuți cu ceilalți, întrucât îți vor fi de folos la momentul potrivit. Comunicarea este deficitară, deci fii foarte prudent.

Leu – Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar. Se deschide o etapă de câștig din munca proprie, fiind astfel posibil să te orientezi spre alte surse de venit. Fii prudent vizavi de bani, deoarece sunt posibile multe încurcături și minciuni.

Fecioară –  O perioadă foarte importantă pentru tine, întrucât te ajută să finalizezi treburi restante, să renunți la obiceiuri proaste, să-ți trasezi noi planuri de viitor și să te orientezi spre relații de o mai bună calitate. Totuși nu forța nota, ocupă-te numai de treburi ușoare și la nevoie cere sprijinul.

Balanță – Multe informații deosebite, pe căi neobișnuite. Discuții tainice cu oameni importanți, mai ales privitoare la segmentul partenerial. Este posibil să decizi desprinderea de unii parteneri, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie despre cei de afaceri . Prudență și măsură în toate!

Scorpion – Discuții, întâlniri la nivel înalt cu șefi sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se conturează un început în unele relații. Însă, în altele,  este vorba despre un final. Prudență, întrucât există multe necunoscute în acest segment de viață, iar iluzia și dezamăgirea sunt de proporții.

Săgetător –  Se conturează un început favorabil în privința statutului socio-profesional. Imaginea ta în ochi altora se va modifica, depinzând numai de tine cum și în cel fel. Este bine să eviți a povesti amănunte despre tine și planurile tale de viitor, pentru că unii pot interpreta greșit totul.

Capricorn – Multe dintre concepțiile tale se vor modifica începând cu această săptămână. Te vei orienta spre alte filozofii de viață și spre a relaționa cu oameni valoroși și bine experimentați în ale vieții. Activități intelectuale de anvergură.

Vărsător – Schimbări în plan financiar, la secțiunea bani și bunuri administrate și folosite în comun cu alții. Verifică atent fiecare document și informează-te în permanență din surse sigure. Există amănunte necunoscute, dar importante vizavi de ceea ce se petrece în plan financiar.

Pești – Perioadă foarte importantă în plan partenerial! Se finalizează o etapă, apar și noutăți, însă de reținut că nu este ceea ce pare. Nebuloasa care domnește în acest segment de viață îți creează multe iluzii și dezamăgiri. Prudență și detașare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 71