A STRICAT CUIBUL „BÂRFITOARELOR”

0
367

O întâmplare demnă de cascadorii râsului vine dintr-un sat buzoian. Doamnele de pe una dintre ulițele comunei Smeeni s-au supărat foc pe un individ care, la adăpostul întunericului, le-a distrus locul șezătorilor de seară. Este vorba despre o canapea de la drumul mare, pe care cetățeanul a mânjit-o cu ulei ars de motor.

Într-o filmare postată pe rețelele de socializare de către un funcționar din Primăria Smeeni, bărbatul este surprins când scoate un bidon de 2 litri dintr-o pungă și varsă conținutul închis la culoare pe o bancă. Dimineață, s-a aflat aflat că omul stropise canapeaua cu ulei de motor. Băncuța mânjită cu ulei ars era locul în care femeile de pe ulița Decebal se întâlneau pentru obișnuita bârfă de seară. Acum, nu le-a mai rămas decât să stea fiecare în casa ei.

După ce au văzut imaginile surprinse de camera de supraveghere a primăriei, polițiștii din Smeeni l-au identificat, joi, pe cel care a vandalizat canapeaua și l-au chemat să dea socoteală. Făptașul este un bărbat de 54 de ani, care locuiește la câteva case distanță de canapeaua cu pricina.

Bărbatul le-a recunoscut polițiștilor că, marți seară, după ce a trecut pe lângă banca pe care se aflau trei femei, s-a supărat pentru că niciuna nu i-a răspuns la salut. Ca răzbunare, a decis să strice cuibul „bârfitoarelor” cu doi litri de ulei ars. Pentru fapta sa, bărbatul a primit o sancțiune pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 78