TATĂ AGRESIV, UCIS DE FIU

0
532

Cearta între un bărbat și fiul său s-a transformat în crimă. În weekend s-a produs nenorocirea, în localitatea Clondiru, după ce tânărul s-a înfuriat atunci când și-a văzut iubita bătută de tatăl lui, un om extrem de agresiv cu prorpia familie, din ce povestesc apropiații. Bărbatul a fost răpus cu trei lovituri de cuțit în abdomen. O vecină este cea care a ajuns prima în odaia în care bărbatul zăcea într-o baltă de sânge. Fusese trezită, la 2 noaptea, de către copilul cel mic al vecinului, care i-a spus, printre hohote de plâns, că fratele lui, Mădălin, și-a înjunghiat tatăl.

Polițiștii și procurorii au izolat gospodăria din satul Clondiru, comuna Ulmeni, unde s-a produs crima. Vestea s-a răspândit imediat în tot satul, iar cei mai mulți dintre localnici cred că băiatul, băut bine în acea seară, a ajuns să-și înjunghie părintele pentru că în copilărie a adunat în el multă ură față de tatăl agresiv.

După divorțul de prima soție, adică mama celor trei copii ai săi, bărbatul de 53 de ani se mutase la Ploiești, în casa concubinei. Venise în weekend să-l ajute pe Mădălin la reparații, însă au preferat să se cinstească până în noapte. Iubita lui Mădălin și un amic al tinerilor, alături de care au chefuit până târziu, vor lămuri în fața anchetatorilor povestea din jurul morții lui Gheorghe.

Luni, ucigașul a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Buzău, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Copilul de 12 ani al bărbatului ucis, care a fost martor la crimă, va beneficia de consiliere psihologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 79