HOROSCOP 27 AUGUST – 2 SEPTEMBRIE 2021

0
427

Berbec –  Debordezi de energie și ești tentat să te implici în tot felul de treburi personale sau ale altora. Alege numai ceea ce te privește pe tine și intră în sfera ta reală de interes. Multe discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.  Fii prudent!

Taur –  Se conturează cheltuieli importante la începutul săptămânii, fie pentru cineva drag, un prieten de încredere, fie pentru un proiect profesional aflat în derulare de ceva vreme. Chibzuiește bine înainte de a cheltui o sumă cât de mică. Există și interese meschine, ascunse ale unora.

Gemeni –  Ești în vervă, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul sentimental este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta amoroasă plus relațiile cu copiii și trasează un plan de îmbunătățire. Evită planurile de investiții financiare!

Rac –  Stările tale de spirit fluctuează mult în perioada analizată. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber, concentrarea pe gândirea pozitivă te ajută mult.

Leu – Sunt zile bune pentru retragere din forfota cotidiană și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii te obosesc și de aici va rezulta nevoia de a te odihni și de a te îndepărta de tot ce îți displace. Odihnește-te și îngrijește-te.

Fecioară – Ești foarte solicitat în plan socio-profesional, mai ales de către șefi și de către reprezentanți ai unor instituții oficiale. Se recomandă prudență, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, una se spune și cu totul altceva se înțelege.

Balanță – Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici nu te-ai fi gândit. Colaborările, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile.

Scorpion – Este o perioadă interesantă, deorece forfota mentală este mare. Avalanșa de gânduri care te înconjoară te ajută să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale. Dialoguri cu oameni erudiți, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență dacă pleci, pentru că sunt posibile neplăceri.

Săgetător – În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ți revizuiești situația financiară. Se conturează cheltuieli majore datorită acestor persoane, dar și plata unor facturi restante, taxe, datorii.

Capricorn – Ai multe de făcut, mai ales la serviciu. Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Este posibil ca, din greșeală, cineva să-ți compromită poziția din cadrul grupului de lucru. Relațiile parteneriale sunt în mișcare, fiind posibile separarea sau destrămarea unei colaborări.

Vărsător – Persoana iubită și copiii îți solicită eforturile. Este nevoie de răbdare și toleranță, întrucât răsturnările de situație pot fi total surprinzătoare. Ai mult de lucru la serviciu, dar și în plan personal, acasă, sunt treburi restante care își așteaptă rândul să fie rezolvate.

Pești – Vei avea treburi restante de rezolvat acasă sau împreună cu membrii familiei. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =