AU CÂȘTIGAT CUPA FEDERAȚIEI!

0
62

Secția de oină a CSM Râmnicu Sărat a bifat o nouă performanță de excepție. La numai trei luni de la reînfiinţarea secţiei, perioadă în care a cucerit nemeroase titluri de campioană şi medalii la campionatele naţionale şi Cupa României, atât la seniori, cât și la juniori, CSM Rm. Sărat a caştigat, sâmbătă, unul dintre cele mai preţioase trofee interne, în întrecerea senioarelor: Cupa Federaţiei!

Trofeul este cu atât mai preţios cu cât antrenorul Cosmin Bălan a participat cu o echipă de junioare, iar medaliile de aur au fost cucerite chiar în faţa şi pe terenul marii favorite, Progresul Băileşti, nimeni alta decât gazda competiţiei, la care au mai participat Hoina Craiova şi Avântul Frasin. Mai mult, jucătoarele de la CSM Râmnicu Sărat au fost la prima lor participare la această întrecere.

Secţia de oină de la CSM Râmnicu Sărat are un palmares incredibil după ultimele competiţii, totul culminând cu titlul naţional cucerit de echipa de Juniori 1. Pe lista performanțelor se mai află titlul de vicecampioană naţională la Junioare 1 şi medalie de bronz la Junioare 2, la Campionatul Naţional de la Mioveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here