,,MÂNDRU CĂ SUNT RÂMNICEAN”

0
71
Sursa foto: Municipiul Râmnicu Sărat//Facebook

Zilele Municipiului Râmnicu Sărat au debutat, vineri seară, cu un eveniment deosebit dedicat personalităților comunității. În cadrul unei recepții găzduite de Complexul Brâncovenesc, primarul orașului, Sorin Cîrjan, și consilierii locali s-au întâlnit cu oameni de afaceri, dar și din alte domenii, medical, cultural și științific, care, de-a lungului timpului, au avut o contribuție importantă în dezvoltarea orașului.

Primarul, Sorin Cârjan este convins că astfel de întâlniri vor deveni o tradiție. În condițiile în care Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat a fost primul spital suport covid din județ, cadrele medicale invitate la eveniment au fost răsplătite cu diplome de onoare pentru toată muncă depusă în lupta împotriva coronavirusului.

Întâlnirea de vineri seară a fost nu doar o întâlnire relaxantă, ci și prilej a schița proiecte îndrăznețe pentru viitorul municipiului Râmnicu Sărat. Evenimentul de vineri seară, intitulat sugestiv ,,Mândru că sunt râmnicean” s-a încheiat cu un spectacol simfonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here