STAREA CIVILĂ SE MUTĂ ÎN SEDIU „NOU”

0
366

Fostul sediu al Companiei de apă, de pe bulevardul Unirii, din municipiul Buzău, va deveni noul sediu al Stării Civile! Este decizia Consiliului Local Buzău, care a aprobat recompartimentarea spațiului din fostul sediu al Companiei de Apă, astfel încât să poată găzdui încăperi și incinte potrivite pentru Starea Civilă, dar și șase locuințe sociale, care vor fi la dispoziția Primăriei Buzău. Edilul Constantin Toma a explicat cine ar putea beneficia de aceste apartamente.

Consilierii USR-Plus și PNL au contestat însă suma mult prea mare pe care Primăria Buzău o alocă pentru recompartimentarea și mobilarea spațiilor din fostul sediu al Companiei de apă, 735.000 de euro. Primarul Constantin Toma a declarat că, odată cu reabilitarea bulevardului Unirii, printr-un proiect cu bani europeni, întreaga zonă din fața viitorului sediu al Stării Civile va fi reconfigurată.

În fostul sediu al Stării Civile, de pe b-dul Nicolae Bălcescu, se va amenaja un centru de monitorizare video a traficului rutier. Este vorba despre un proiect cu fonduri europene, ce vizează managementul inteligent al traficului rutier, prin fluidizarea circulației, ceea ce va determina și reducerea poluării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =