HOROSCOP 20-26 AUGUST 2021

0
383

Berbec – Zile favorabile activităților culturale, rafinării mentalului și sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiți și școliți în ale vieții. Învață, informează-te, schimbă idei cu cei dragi și trasează-ți un plan de îmbogățire a bagajului educațional.

Taur – Cheltuieli profesionale și discuții importante referitoare la plăți comune cu alții, dar și legate de veniturile obținute din colaborări. Este posibil ca datorită relaționării favorabile cu șefii de la locul de muncă, aceștia să-ți răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri.

Gemeni – Este nevoie să te ocupi de partenerul de viață, dar și de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuții aprinse de la faptul că sistemul tău de valori morale și spirituale diferă mult față de al celorlalți. Prudență și răbdare! Ascultă și ceea ce au de zis ceilalți.

Rac – Activități de rutină, forfotă la serviciu, dar și accentuarea unor afecțiuni vechi cumulate cu oboseală. Planifică încă de la începutul săptămânii ceea ce ai de făcut în perioada actuală și urmează atent fiecare pas. Pe de altă parte, odihnește-te conștient și roagă-i pe cei dragi să te ajute atât cât pot.

Leu – Segmentul amoros îți atrage atenția fie prin cheful de aventuri, fie prin discuțiile și acțiunile cu cei dragi. Persoana iubită te provoacă la a stabili o relația profundă, cu efecte pe termen lung sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gândește-te bine ce alegi!

Fecioară – Discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea ta sau a unei rude. Fii prudent, întrucât diferențele de opinii spuse în grabă, pe negândite pot declanșa neplăceri gratuite, pe termen lung.  Pune limite clare între sentimente, respect și nevoile altora. Forfotă profesională.

Balanță – Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și posibilitatea de a te instrui prin lecturarea unor cărți bune sau prin participarea la cursuri scurte. Selectează-ți anturajul și informațiile cărora le dai crezare.

Scorpion – O perioadă în care relațiile cu cei apropiați îți dau mult de furcă. Vei constata că intențiile tale sunt foarte diferite de ale celorlalți, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunțarea unor colaborări sau proiecte comune. Cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian.

Săgetător – Ești plin energie, aspect care te ajută să trasezi planuri de viitor. Dar, pe de altă parte, ai șanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primești de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiți acest lucru.

Capricorn – Sunt zile favorabile pentru a te gândi pe îndelete la planurile tale de viitor și la ce îți dorești cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria-ți ființă, accesul la informații deosebite, revelatoare te ajută acum să înțelegi mai bine situațiile în care ești implicat. Sănătatea este vulnerabilă.

Vărsător – Discuții foarte interesante, informații utile pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru sănătate. Totuși ar fi bine să eviți a povesti prea multe și prea mărunte despre tine și despre planurile tale de viitor. Sunt zile bune pentru a te gândi pe îndelete la oamenii din preajma ta.

Pești – O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Caruselul de situații în care, vrei, nu vrei, ești antrenat te poate obosi la un moment dat, de aceea fii prudent și implică-te cu măsură. Numai tu poți gestiona corect și util tot ce trăiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 70