CFR CĂLĂTORI A SUPLIMENTAT VAGOANELE CĂTRE LITORAL

0
166

CFR Călători suplimentează vagoanele mai multor garnituri de tren care pleacă luni, 16 august, din Gara de Nord şi din alte mari oraşe către litoral.

Având în vedere afluxul de călători care se înregistrează în continuare către litoralul Mării Negre, CFR Călători a luat măsura ca trenurile cu plecare în dimineaţa zilei de 16 august 2021, să fie suplimentate cu vagoane pentru a răspunde cerinţelor de trafic. Astfel, trenurile RE 8005, IR 1922, IR 1983, IR 1994 din Bucureşti Nord spre litoral, mâine dimineaţă – 16 august, vor fi compuse la capacitatatea maximă admisă din punct de vedere tehnic, ceea ce înseamnă 1100-1400 locuri la fiecare tren. De asemenea, sunt suplimentate şi celelalte trenuri din marile oraşe care circulă spre litoral. De exemplu, dinspre Moldova la trenurile care asigură legătura directă sunt disponibile aproximativ 2500 locuri”, transmite CFR Călători, printr-un comunicat.

Trenurile care circulă duminică spre/dinspre litoral, pentru preluarea călătorilor, sunt deja suplimentate cu vagoane la capacitatea maxim tehnic disponibilă. *

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 87