CAMION CU CEREALE RĂSTURNAT PE ȘOSEAUA BUZĂU-PLOIEȘTI

0
391

A fost panică, ieri, pe Drumul Național Buzău – Ploiești, în zona localității Merei, după ce un camion încărcat cu cereale a lovit o stație de carburant. Mașina de mare tonaj a ricoșat spre benzinărie, apoi s-a răsturnat pe carosabil, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

Vinovat este un șofer în vârstă de 77 de ani, din București, care, venit de pe un drum lateral, a pătruns pe șoseaua principală, fără să se asigure. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autocamionului, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

După impactul cu autoturismul, camionul a intrat într-un container cu pompe pentru benzină și motorină, după care s-a răsturnat pe carosabil, împrăștiind tone de porumb pe șosea. O bucată metalică din stația de carburant a rămas lipită pe cabina mașinii.

Pentru a evita o explozie, curentul electric a fost oprit și mai multe echipaje de pompieri au supravegheat zona. Timp de aproape două ore, traficul pe Drumul Național Buzău – Ploiești a fost blocat, circulația desfășurându-se pe rute ocolitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =