RISC DE MAI MULTE ACCIDENTE, ÎN PERIOADA CONCEDIILOR

0
361

Este perioada concediilor, iar asta se poate observa și pe drumurile publice. Valorile de trafic sunt mult mai mari față de o perioadă normală a anului, iar când la acest aspect se adaugă și nerespectarea regulilor de circulație, drumul către destinația de vis se poate încheia cu o tragedie. Este avertizarea venită din partea polițiștilor rutieri, care au ieșit mai des în stradă, tocmai pentru a verifica condițiile în care se circulă, în plin sezon estival, pe drumurile publice din județ. Așa cum era de așteptat, s-au aplicat amenzi pe bandă rulantă iar mulți șoferi au rămas fără permise, din cauza vitezei excesive.

În acest început de august, foarte mulți buzoieni se vor deplasa cu mașina spre destinațiile turistice alese. Tocmai de aceea, polițiștii buzoieni vin cu sfaturi pentru șoferii care pleacă în concediu, cu mașina, la mare sau la munte.

Viteza excesivă și depășirile neregulamntare sunt, și în 2021, pricipalele cauze de producere a evenimentelor rutiere grave, atât la nivel naținal, cât și pe drumurile din județul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =