BURSE PENTRU ELEVI

0
273

Aproape 400 de elevi din municipiul Râmnicu Sărat vor fi recompensați pentru anul școlar 2020-2021. Bursele de performanță sunt în cuantum de 150 de lei pe lună, cele de merit de 120 lei, iar bursele de studiu și ajutor social au o valoare de 100 de lei pe lună. Începând din acest an, elevii beneficiază de burse plătite din bugetul de stat, iar unitățile de învățământ au avut obligația să solicite în cel mai scurt timp sumele necesare pentru că elevii să intre cât mai curând în posesia drepturilor. Pentru a nu exista discrepanțe la nivelul unităților de învățământ, Primăria Râmnicu Sărat a organizat o întâlnire cu directorii școlilor și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău, în cadrul căreia au fost stabilite criteriile, în baza cărora se vor acordă bursele.

Cuantumul și numărul de burse acordate elevilor de la unitățile de învățământ din municipiu au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Local.

Pentru anul școlar 2020-2021, autoritățile din Râmnicu Sărat au acordat o singură bursă de performanță, unui elev al Colegiului Național ,,Al. Vlahuță,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 37