PREVENȚIE PENTRU UN CONCEDIU LINIȘTIT

0
500

Prevenția e cel mai bun tratament, iar o vizită la farmacie înainte de plecarea într-o călătorie  poate fi o idee foarte bună. Medicii recomandă să punem în bagajul de călătorie și o trusă de medicamente, mai ales în cazul vacanțelor prelungite sau în cele din strainatate. Ceea ce vom include în trusa de medicamente depinde de destinație și de durata acesteia.

Pentru prevenire se  recomandă ca trusa de medicamente de vacanță să includă o cantitate suficientă de medicamente prescrise de medic pentru controlul unor boli cronice și o serie de medicamente cumpărate fără rețetă care să ne ajută să tratăm afecțiuni minore. Mulți râmniceni care au planuri de vacanță au trecut deja pragul farmaciilor si si-au facut un stoc de medicamente, mai ales ca in unele tari este destul de greu sa iti procuri tratamente.

Înainte să ne facem bagajul, trebuie să ne gândim și la zona geografică pe care urmează să o vizităm și la ceea ce s-ar putea să găsim ori să nu găsim acolo. Prioritate au intodeauna copii. Posibilele dureri, febra, răul de mașină, indigestiile, alergiile, nu trebuie nici ele neglijate. În ultima perioada la mare cautare sunt și testele COVID, iar farmaciile au stocuri suficiente. Din bagaj nu trebuie să lipsească nici antibioticele, dar acestea se administrează doar la recomandarea medicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 39