HOROSCOP 23-29 IULIE 2021

0
454

Berbec – Îți vei reevalua unele idei, credințe și planuri de viață. Prin discuțiile purtate cu oameni erudiți sau prin desfășurarea unor activități culturale și intelectuale vei reuși foarte ușor și rapid să renunți la tipare de gândire învechite.

Taur – Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor și de relațiile cu instituțiile financiare. Pe de altă parte, se întrezăresc discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor administrate în comun. Prudență și răbdare!

Gemeni – Relațiile parteneriale depind în această săptămână de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Sunt posibile dialoguri cu persoane aflate în străinătate sau poți pleca într-o călătorie mult dorită și planificată cu ceva vreme în urmă.

Rac – Multe treburi de rutină, fie ca te afli acasă, fie la serviciu. Selectează prioritățile, pentru că organismul este obosit și ar avea nevoie de odihnă sau chiar de îngrijiri de specialitate. Financiar se conturează cheltuieli comune cu alții. Prudență!

Leu – Este bine să te ocupi de persoana iubită și de copiii. Se pare că nemulțumirile sentimentale sunt accentuate, iar discuțiile pe teme vechi se tot reiau. Prudență și răbdare! La serviciu este mult de lucru, dar se lucrează cu plăcere. Totuși, nu forța nota.

Fecioară – Este ceva forfotă în plan domestic, fiind nevoit să te ocupi mai mult de cele necesare membrilor familiei. Curățenii, reparații, achiziționări de bunuri patrimoniale sau vânzarea altora care îți prisosesc. Prudență la vânzări și cumpărări de orice fel, pentru că sunt posibile erori de apreciere.

Balanță – Multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, demersuri intelectuale și rezolvarea unor chestiuni personale și profesionale. Poți fi puțin copleșit de iureșul din preajma ta, însă cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Acasă, în familie este armonie.

Scorpion – Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obții dintr-un loc de muncă. Pe de o parte, primești drepturile salariale, favoruri sau informații prețioase legate de viitorul câștigurilor tale, însă pe de alta, nemulțumirile tale sufletești sunt fondate.

Săgetător – Ești foarte energic, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Șansele de înnoire sunt mari și cu efecte pe termen lung. Selectează prioritățile și urmează-le îndeaproape. Finalul săptămânii îți aduce alături familia ta un final și un început!

Capricorn – Ai nevoie de liniște și de meditații interioare, de aceea organizează-ți programul, astfel încât să te ocupi pe îndelete de tine și de nevoile tale sufletești. Informațiile obținute pe căi mai puțin obișnuite te vor ajuta să înțelegi situațiile în care ești implicat și să găsești soluții deosebite pentru a ieși din impas.

Vărsător – Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Energia vitală fluctuează, la fel și stările tale sufletești, astfel că ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Este rost să începi o nouă etapă de viață pe toate planurile.

Pești – Discuții cu persoane importante, întâlniri cu reprezentanți ai unor instituții conexe locului tău de muncă, un carusel de evenimente dificil uneori de urmărit și înțeles. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, pentru că mulți te vor urmări cu atenție și îți vor semnala cea mai mică eroare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 84 = 86