CU OCHII PE GUVERN, ÎN VACANȚA PARLAMENTARĂ

0
457

Guvernul vrea să profite de vacanța parlamentară pentru a adopta anumite ordonanțe care nu sunt deloc în interesul românilor. Este părerea parlamentarilor Alianței pentru Unirea Românilor, care oferă și un exemplu concret. Executivul dorește să impună condiții extrem de dure românilor care cresc porci în gospodării.

Parlamentarul AUR atrage atenția atenția guvernanților că în perioda pandemiei s-au reîntors în țară peste un milion de români. Nicolae Roman cere Executivului să găsească soluții urgente pentru integrarea acestor oameni pe piața muncii.

Deputatul Nicolae Roman, afirmă că partidul pe care îl reprezintă în Parlament nu va face niciodată greșelile actualei coaliții de guvernare, în cazul în care va ajunge la putere. Prioritatea AUR va fi reorganizarea Armatei.

În ceea ce privește referendumul privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești, Roman consideră că scrutinul din 26 septembrie este un eveniment extrem de important pentru comunitate locală. De aceea, îi invită pe toți susținătorii și membri AUR să se prezinte la urne și să voteze așa cum cred.

Deputatul îi invită pe buzoieni la sediul organizației județene AUR, pentru a discuta împreuna problemele de care se lovesc. Cei care împărtășesc politica AUR vor fi fi primiți cu brațele deschise în partid.  Cu ocazia împlinirii a 70 de ani, Nicolae Roman îi urează Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române multă sănătate și putere de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =