TARIFE MAI MARI PENTRU GUNOI

0
465

Tarifele de salubrizare din Râmnicu Sărat au fost majorate, iar cele de colectare în saci a deșeurilor din construcții și demolări au fost introduse pentru prima dată. Decizia a fost luată în cea mai recentă ședință a Consiliului Local Municipal. Reprezentanții PNL și unul al PMP nu au fost însă de acord cu adoptarea noilor tarife. Ei consideră că trebuie mărită baza de colectare și toți râmnicenii să aibă încheiate contracte cu operatorul de salubrizare.

Și primarul Râmnicului, Sorin Cîrjan, consideră că toți locuitorii trebuie să aibă contracte de salubrizare și să plătească pentru ridicarea gunoiului produs în gospodărie. Consilierii râmniceni au solicitat lămuriri cu privire la numărul contractelor încheiate de operatorul de salubrizare cu râmnicenii. În ultimele luni, Poliția Locală Râmnicu Sărat a avut sarcina de a efectua verificări în teren și de a-i avertiza și sancționa pe cei care nu au încheiate contracte de salubrizare.

Proiectul privind modificarea tarifelor la salubrizare, precum și stabilirea tarifului pentru colectarea deșeurilor din construcții și demolări, și eliminarea lor în saci a fost aprobat cu 12 voturi pentru și 5 împotrivă. În urmă cu doi ani, autoritățile locale din Râmnicu Sărat au semnat un nou contract cu operatorul de salubrizare. Acesta are o durată de opt ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 46