CE OCHELARI ALEGEM SĂ PURTĂM VARA ASTA?

0
381

Ești în căutarea accesoriilor ideale pentru vară? Ochelarii de soare sunt extrem de utili pe timpul verii, pentru că îți protejează ochii de razele UV și îți completează fiecare ținută pe care o porți. Vreți să știți care sunt ochelarii de soare pe care merită să-i aveți în garderobă în această vară? Iată câteva ponturi:

Ochelari de soare supradimensionați

În 2021, continuă să fie la modă ochelarii de soare supradimensionați, care atrag atenția în orice situație. Cu cât ochelarii sunt mai mari și mai neobișnuiți, cu atât sunt mai potriviți pentru o persoană care vrea să creeze o ținută extravagantă. Totuși, dacă ai o față mică și rotundă, acest model nu este recomandat, fiindcă nu va pune în valoare trăsăturile feței.

Ochelari de soare vintage

Pasionații de modă se pot orienta către ochelarii de soare în stil vintage, care se poartă în orice ținută de zi. De regulă, ochelarii de soare vintage vin însoțiți de accente cool precum ștrasuri sau lanțuri, care atrag atenția asupra feței. Cele mai populare nuanțe pentru ochelarii vintage sunt maro și negru, care se asortează cu orice.

Ochelari de soare cu animal print

În acest sezon se poartă și ochelarii de soare cu animal print sau orice imprimeu care îți face plăcere. Îți place să te îmbraci vesel și colorat? Optează pentru o pereche de ochelari de soare cu imprimeu animal, cu buline sau cu dungi, care arată excelent cu pantaloni, rochii sau fuste.

Ochelari de soare fără rame

O altă pereche cool de ochelari de soare pentru 2021 este cea fără rame, extrem de moderni, care se pot integra în outfituri elegante și feminine. Poți să porți ochelari de soare fără rame dar cu lentile colorate din plastic, care se potrivesc de minune atât fețelor ovale, cât și celor rotunde.

Ochelari de soare cu ramă metalică

Pentru a crea o combinație îndrăzneață în vara anului 2021, alege ca accesorii interesante ochelarii de soare cu ramă metalică. Aceștia sunt disponibili într-o varietate de culori și forme, așa că nu ai cum să dai greș. Ochelarii de soare cu ramă metalică sunt versatili și pot fi purtați cu orice ținută casual sau formală.

Ochelari de soare de tip scut

În vara anului 2021, revin în modă lentila mono și ochelarii de tip scut, cu rame în stil Matrix. Acești ochelari de soare sunt special destinați celor care nu se feresc să se distreze și să se joace cu moda, fiindcă atrag atenția instant. Pentru a nu încărca ținuta, poți asorta ochelarii de soare de tip scut cu o ținută simplă, monocromă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =