HOROSCOP 2 -8 IULIE 2021

0
392

Berbec – Săptămâna te predispune la a te gândi mai mult la tine și la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniște, meditații în locuri sfinte, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Prioritățile momentului sunt relațiile profesionale și sănătatea.

Taur – Dialogurile cu unele persoane din viața ta îți vor lămuri multe și mărunte, mai ales în ceea ce privește cariera profesională și imagina publică. Ține cont de cele aflate și depune eforturi serioase, pentru a-ți îmbunătăți viața.

Gemeni – Multe evenimente, mai ales în sfera socio-profesională. Se conturează dialoguri cu șefi, cu autorități și reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie să pui la punct documente, acte, contracte vechi care își așteaptă rândul demult, iar acum a sosit termenul limită.

Rac – Ești animat de gânduri mărețe, dornic de a te pierde în călătorii îndepărtate și de a-ți eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slăbesc nicio clipă, vei fi nevoit să revii în acum și aici.

Leu– Prin intermediul colaborărilor sau datorită partenerului de viață este posibil să plătești daune serioase. Cei dragi vor veni în preajma ta cu multă afecțiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudență și nu te lăsa ademenit de vorbele și gesturile mieroase!

Fecioară – Socialiazarea este activitatea de bază din această săptămână. Sunt șanse să rediscuți termenii unei colaborări, să te orietenzi spre alte contracte sau pur și simplu să te angrenezi în activități comune cu partenerul de viață.

Balanță – Ai multe de făcut la serviciu de aceea ar fi bine să-ți stabilești un plan de acțiune și să-l urmezi îndeaproape. Cum sănătatea este foarte vulnerabilă ar fi bine să apelezi la colegii de încredere, pentru a te sprijini. Există conflicte în culisele profesionale ce trebuie luate în seamă.

Scorpion – Cu toate că aparent este armonie și antren în relațiile sentimentale, în umbră există interese meschine din partea multora. Fii prudent și evită să ai încredere în vorbele dulci și gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin.

Săgetător – Perioada este favorabilă desfășurării treburilor gospodărești și relaționării cu membrii familiei. Aparent este în regulă în segmentul domestic, dar conflictele mocnesc în umbră. Fii alături de cei dragi și caută să-i înțelegi pe fiecare.

Capricorn – Multe întâlniri, dialoguri și călătorii pe distanțe scurte. Probabil că trebuie să rezolvi acte, documente, sarcini profesionale în locații diferite și astfel să te plimbi destul de mult. Intervin și treburile gospodărești.

Vărsător – Sunt șanse să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Dar, în paralel apar cheltuieli pe nevoi personale. Și cei dragi îți vor da târcoale, pentru a le îndeplini niscai mofturi. Prudență și discernământ, pentru că sunt posibile pierderi sau cheltuieli nefolositoare.

Pești – Ar fi bine să te gândești la priorități. Este timpul să te ocupi mai mult de nevoile tale personale și mai puțin de ale altora. Relațiile cu ceilalți, mai ales relația cu partenerul de viață, colaboratorii, asociații sunt contradictorii. Sunt posibile neplăceri de la și prin aceste persoane, de aceea fii prudent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 32