BUZĂU INTERNATIONAL ARTS FESTIVAL ADUCE O LUNĂ DE EVENIMENTE CULTURALE

0
301

Buzău International Arts Festival este o premieră absolută în regiune prin conceptul său și se va desfășura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău și, tot în premieră, în mai multe locații din județ. Evenimentul reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B. Buzău International Arts Festival își propune să aducă publicului o lună de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională și numeroase evenimente – film, teatru, expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe, masterclass-uri și altele.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la premiere de teatru și film, la mai multe lansări de carte, printre care cvadrupla lansare a regizorului Alexander Hausvater, în cadrul unei întâlniri-eveniment cu publicul și lansarea cărții Nicolae Covaci, Fie să Renască. O primă carte de partituri muzicale ale celor mai cunoscute zece piese ale trupei, precum și la expoziții:  în premieră în România, expoziția de pictură a lui Nicu Covaci (Phoenix) și Valeriu Sepi și expoziția de pictură și fotografie cu lucrările actorului Cristi Martin și ale fotografului buzoian Theodor Tudose – despre viața în pandemie.

În deschiderea oficială a festivalului, pe 27 august, va avea loc concertul Damian Drăghici & Brothers, iar Buzău International Arts Festival se va închide pe 25 septembrie, cu un concert al trupei Phoenix. Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și cu Centrul Cultural și Educațional Alexandru Marghiloman. Parteneri ai acestui eveniment sunt  Consiliul Județean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău, Muzeul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 98