HOROSCOP 11 – 17 IUNIE 2021

0
505

Berbec – Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă.Weekend-ul aduce treburi gospodărești și relații furtunoase cu membrii familiei.

Taur – Ai șanse să-ți reconfigurezi toate planurile personale. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi. Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta să-ți trasezi planuri noi.

Gemeni – Energia vitală este la cote joase, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Poate ar fi bine, în limita posibilităților, să-ți iei câteva zile libere, să stai mai mult în natură și împreună de cei dragi. Finalul de săptămână aduce cheltuieli, dar și posibilitatea unor câștiguri bine meritate.

Rac – Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Vei simți foarte clar că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-ai obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum.

Leu – Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă. Weekend-ul aduce nevoia de odihnă.

Fecioară – O perioadă benefică pentru activități culturale și diverse planuri. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii.

Balanță – La serviciu se deblochează situațiile stagnante și apar noutăți îmbucurătoare legate de salarizare și de condițiile de muncă. Îngrijește-ți, pe îndelete, sănătatea! În weekend vei fi în prim-planul unor reuniuni importante.

Scorpion – Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională vor cunoaște o revigorare definitivă în această săptămână. Sfârșitul săptămânii aduce vești din străinătate, dorință de învățare, dialoguri erudite.

Săgetător – Relațiile colegiale se vor destrăma, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine și evoluția ta. Sănătatea este vulnerabilă, deci fii foarte prudent. Weekend-ul este potrivit pentru revizuiri și planuri financiare.

Capricorn – Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă și să lămurești animozitățile.

Vărsător – În familie se conturează schimbări importante. Pe de o parte, este vorba despre locuință propriu-zis, în sensul că se pot finaliza lucrări de reparații, se pot vinde sau achiziționa bunuri patrimoniale sau se poate cădea la pace cu neamurile vizavi de moșteniri sau plăți comune.

Pești – Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. La finalul săptămânii sunt momente bune pentru recreere alături de cei dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =