NOI MĂSURI DE FLUIDIZARE A TRAFICULUI

0
400
Sursa foto: Youtube/Radu Iftinoiu

În Râmnicu Sărat trebuie implementate noi măsuri de fluidizare a traficului. Este și părarea unor consilieri locali care au propus autorităților noi măsuri de sistematizare rutieră. Raul Florescu, consilier PMP, crede că este necesară înființarea unui sens giratoriu în cartierul Bariera Focșani, dar și a unuia în intersecția Șoseaua Puiești, Bulevardul Eroilor și strada Căpitan Roșca Nicolae.

Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, recunoaște că înființarea unui sens giratoriu în cartierul Bariera Focșani a fost propusă cu ani în urmă, dar o astfel de măsură s-a tot întârziat, deoarece pentru realizarea rondului este necesar inclusiv un teren care aparține domeniului privat. De asemenea, edilul spune că se impun sensuri-giratorii în mai multe puncte ale orașului. Două zone care ridică mari probleme sunt Nouă Tei, pe DN2 E85, dar și intersecția strazii Principele Ferdinand cu DN2 E85.

Un alt consilier local PMP, Florentin Pascu, a adus în atenția autorităților o hotărâre a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat din anul 2020, care stabilea noi măsuri adminstrativ rutiere, dar care nu a fost aplicată nici până în prezent. Primarul Sorin Cîrjan recunoaște că și în acest caz a existat o întârziere.

Noile măsuri rutiere au fost adoptate, încă din luna februarie a anului trecut, printr-un  proiect de hotarare a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, în urma propunerilor făcute de Comisia Locală pentru Sistematizarea Circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 54