ABSOLVENȚII, ÎNDEMNAȚI SĂ REVINĂ ACASĂ

0
381

La sfârșitul săptămânii trecute, au avut loc festivitățile de absolvire a promoțiilor de liceeni 2017 – 2021. La festivitățile de la Colegiile Naționale ,,Mihai Eminescu” și ,,Bogdan Petriceicu Hasdeu” a ținut să fie prezent și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Edilul a profitat de prilej pentru a le adresa elevilor celor două prestigioase licee îndemnul de a reveni acasă, în Buzău, după finalizarea studiilor universitare.

În același context, primarul Constantin Toma a făcut refeferire la o nominalizare, mai mult decât onorantă, de care municipiul Buzău are parte, în cadrul unei competiţii europene. Este vorba despre concursul „2021 Transform Awards Europe”, organizat de publicația „Transform Magazine” din Marea Britanie. La categoria „Cel mai bun brand de localitate sau de ţară” au fost făcute două nominalizări: „Oraşul Paris şi Oraşul Buzău”.

Brandul municipiului Buzău a fost lansat în primăvara anului 2018, sub logo-ul “Buzău – Oraş deschis”. Câştigătorii consursului organizat de publicația „Transform Magazine” din Marea Britanie vor fi anunţaţi într-o gală ce va avea loc pe 23 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =