SCEPTICI ÎN PRIVINȚA VACCINĂRII

0
428

Parlamentarii AUR au mari semne de întrebare legate de administrarea vaccinului anti-Covid în România. Într-discurs recent în plenul Parlamentului, deputatul de Buzău, Nicolae Roman afirmă că însăși campania prin care se dorește promovarea vaccinării crează confuzie: ,,Întreaga campanie mass-media de promovare și de îndemn la vaccinare, dar mai ales atitudinea ministrului Educației, care anunță triumfalist numărul de copii vaccinați zilnic creează confuzie privind scopurile acțiunii.”  

De la tribuna Parlamentului, deputatul AUR, Nicolae Roman susține chiar că anumite studii au arătat că serul anti-Covid poate provoca mutații genetice și cancer, ceea ce îl face extrem de periculos pentru copii. ,,Acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin. Situația este susceptibilă de a avea consecințele menționate anterior? Tot mai multe voci afirmă public că vaccinarea copiilor nu trebuie să se întâmple fiind posibilă afectarea genetică a acestora și implicit a nației noastre.Pentru cei constituiți în instrumentarea acestei dictaturi politico-medicale transfrontaliere le spun de la această înaltă tribună un singur lucru: ,,Jos ghearele de pe copiii României!”, a declarat Nicolae Roman.

În același context, astăzi, într-o conferință de presă, Nicolae Roman a cerut buzoienilor, să cântărească bine oportunitatea imunizării copiilor, deoarece este în joc chiar viitorul acestora: ,,Atâta timp cât tu, Guvern, nu impui și nu pui întrebări unui producător care vine pe piața ta și desface un produs, în speță un medicament, fără să îi ceri ce implicații poate avea în viitor reacția unei astfel de intreprinderi și să nu faci dovada – discut de cel care produce acel lucru – că el garantează sănătatea publică, pentru noi sunt lucrui care ne pun pe gânduri. De aceea, rog ca toți alegătorii noștri, toți cetățenii Buzăului să aibă grijă de familiile lor și de copii. Vor avea în perioada următoare o mare, mare responsabilitate față de familiile lor.”

Deputatul AUR critică puterea actuală și pentru intenția de a majora vârsta de pensionare a femeilor: ,,Femeile sunt românce, sunt respectate dar din punct de vedere al politicului, doamnele află tot de la o femeie că durata de pensionare li se va mări. Noi cei din partidul AUR nu suntem de acord. Femeia este cu mult superioară bărbatului și, în primul rând, ea este cea care dă naștere copiilor. Ea este cea care are grijă de familie. Deci, cu alte cuvinte, responsabilitățile femeilor sunt mult mai mari, mai multe să zicem,  față de ale noastre, ale bărbaților.”

Și pentru că astăzi se sărbătorește împlinirea a 101 de ani de la semnarea tratatului de la Trianon, prin care s-a recunoscut ceea ce românii au hotărât la 1 decembrie 1918 la Alba Iulia, unirea Transilvaniei şi Banatului cu România, parlamentarul AUR a evocat importanța marelui moment istoric. Tot astăzi, Nicolae Roman a precizat că AUR nu va susține moțiunea de cenzură pe care PSD o va depune împotriva Guvernului Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 48