COMUNICAT DE PRESĂ: ,,PAS CU PAS, DE LA ROMÂNIA EDUCATĂ, LA ROMÂNIA EȘUATĂ PRIN OCUPAȚIA IOHANNISTO-PENELISTO-USERISTĂ!”

0
541

„…De reușita PNRR depinde într-o mare măsură cum va arăta viitorul societății noastre”, declara pompos și apăsat acum câteva zile artizanul grupării de interese penelisto-useriste care are pretenția de a guverna România asemenea unor satrapi care și-au cumpărat țară și, odată cu ea, servitori. Ei, bine, iată că astăzi am văzut definitiv și fără niciun drept de apel ce înseamnă Planul Național de Redresare și Reziliență al României pentru Coaliția Iohannis-PNL-USR!

O întreagă țară folosită pe post de pușculiță a unor indivizi autointitulați reformatori, oameni politici și de stat, dar care, în fapt, nu reprezintă nimic altceva decât o grupare de interese antiromânești, capabili și dispuși să facă orice pentru a-și menține și consolida pozițiile. Iar pentru aceasta, au mai găsit o sursă! Și ce sursă! PNRR-ul! Mijlocul perfect pe care, în loc să-l folosească potrivit scopului său, adică dezvoltarea țării și, implicit, oferirea de oportunități românilor, îl folosesc pentru a-și onora sponsorii și susținătorii.

O șansă unică pentru toate statele membre ale Uniunii Europene atât de încercate de această pandemie a fost transformată în planul de afaceri penelisto-useriste, doar pentru că aceste persoane care au încălcat cu bună știință voința populară exprimată în decembrie anul trecut se cred atotputernice și stăpâne absolute peste milioane de oameni asupra cărora consideră că au drept de viață și de moarte.

Această așa-zisă Coaliție nu este nimic altceva decât o ocupație a României și a românilor. Instrumentul de distrugere și de eșuare. Iar PNRR-ul în forma sa prezentată astăzi reprezintă cel mai puternic argument.

România aceea post pandemie de care vorbea Klaus Iohannis, „Președintele lor”, nu este nimic altceva decât România post ocupația penelisto-useristă. O Românie tristă, dezolantă și nimicită, plină de copii cărora li s-a luat dreptul la educație și viitor, de români suferinzi fizic și psihic, de spitale publice distruse, de bătrâni cu pensie sub limita subzistenței, cu sute de mii de șomeri, zeci de mii de firme falimentate. O Românie îndatorată de împrumuturile colosale contractate zilnic timp de mai bine de un an și români rămași să plătească pentru interesele personale și de grup ale celor care, acum, au făcut un Plan Național de Redresare și Reziliență sub formă de România la talcioc, unde singurul principiu a fost și rămâne cel al târguielii și înțelegerilor de tipul „cât îmi dai?” și „și mie ce-mi iese?’.

Da, domnule „Președintele Lor”! Da!

„De reușita PNRR depinde într-o mare măsură cum va arăta viitorul societății noastre.”

Așa ar fi trebuit să fie. Din păcate, distanța dintre ce ar fi trebuit să faceți și ce ați făcut este una uriașă! PNRR-ul actual ce vă aparține exclusiv nu este nicidecum o reușită, ci un eșec! Și unul catastrofal! Pentru că numai reușită nu puteți numi un plan național însușit după bunul plac și pentru propriile interese, prin care România și românii au devenit mijloace și instrumente de satisfacere a bulimiei de mărire și avuție a dumneavoastră și a sponsorilor dumneavoastră.

„…putem construi proiectul unei generații care să însemne schimbarea profundă a României”, ziceți, domnule Președinte de ocupație penelisto-useristă! Ei, bine, chit că nu vă place să fiți contrazis, o să o fac și o să vă spun că, din nefericire, nu vorbim de o generație. Și aceea ar fi fost prea mult! Este tragic că vorbim de multe generații de români pe care le-ați condamnat gratuit la eșec. Pas cu pas, așa cum vă place dumneavoastră și servanților dumneavoastră politici să spuneți!

Senator PSD de Buzău

Liliana Sbîrnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 22